This site is build in 2016 , we used WebPlusX8 for it.                                                                                                                              SITEMAP

About Kleverpark Techniek …

Company profile:

Kleverpark technique consists of technically trained staff.

The specialism, packing & packaging machines and technology, is over the years increased to a high level.

At least that is claimed by some of our customers which have taken the trouble to write a reference.


Think of repairing a packaging machine or a shrink tunnel.

Purchase of this kind of machinery and sale or rent from our storage.

We can also supply you with teflon- & silicon band , sealing wires and bands ,  shrink tunnel curtain PTFE tapes etc. in other words the
CONSUMABLES.


References .... (In different languages)

Security and Technician.

Here are some references of some of our customers over the years.

Belgique Loisirs est un club de livres et nous envoyons chaque année 600 000 colis. Pour ce faire, nous avons investis dans 2 machines d’emballages de type 9000-18,  la 1er machine est installée en mars 2006 et la seconde l’année suivante en 2007.

Ces machines sont les seules en Belgique et proviennent directement des USA.

Nous tenons à remercier tout particulièrement la société de montage Kleverpark Techniek .


En effet, la société et les techniciens sont irréprochables pour leur compétence lors du montage des machines. Par ailleurs, nous sommes également très satisfaits de la rapidité du service de dépannage : intervention rapide si nécessaire, conseils téléphoniques judicieux si le déplacement n’est pas utile.

En conclusion, je peux vous conseiller de choisir Kleverpark pour l’installation et le dépannage ou l’entretien de vos machines.

Responsable logistique
Brigitte Waelkens
Belgique Loisirs

Benfried werkt al vele jaren met Kleverpark Techniek. Bij verpakken is elk product uniek. Iedere opdrachtgever heeft andere wensen cq eisen.  Onze producten bestaan uit steenwolmatten welke als groeimedium in de professionele glastuinbouw gebruikt worden. Ook hier worden speciale eisen aan de seal kwaliteit gesteld. Steenwol is geen gemakkelijk product om te verwerken. Met name heeft Kleverpark er voor gezorgd dat de storingsgevoeligheid sterk bij ons is terug gelopen.

De nieuwe inpakmachine , welke onlangs geleverd is, draagt bij aan ons beleid.

Benfried wil kunnen leveren wat de klant vraagt. Dit betekent , kwaliteit , speciale maatvoering en uiteraard een markt conforme prijsstelling.Ook de levertijd nakomen speelt een rol .  Het prettige van Kleverpark is dat als je kan vertrouwen op oplossingsgerichtheid , snelheid en herkenning van de voortkomende problematiek.

G.J.A. Koop
Directeur
Benfried BV

Machines, produktietechnieken, overdracht, ervaring, kennis.
Met deze kernwoorden ben je op het gebied van verpakkingstechniek bij Kleverpark op het juiste adres.

Marten Groenhof
Hoofd Technische Dienst
Caparis Heerenveen


Since 2001 our maintenance and installation requirements throughout Northern Europe, including specific operations in the UK, have been extremely well handled by the team at Kleverpark Techniek.

John Wright
Managing Director
Angloscand Ltd

Al jaren maken wij gebruik van de diensten van Kleverpark Techniek,

wij beoordelen dit bedrijf als een ***** sterrenbedrijf

Een bedrijf wat service en betrouwbaarheid nog hoog in het vaandel heeft staan, met daar aan gekoppeld een hoge technische en creatieve kennis.

Als men dan ook moet kiezen, kunnen wij het Kleverpark Techniek team van harte aan bevelen.

H.N.M. Glorie
Directeur
Eierenglorie Vermeulen bv.


E•Ways Fulfilment Center biedt een totaaloplossing op fulfilmentgebied. Of het gaat om voorraadbeheer, verpakken en verzenden, customer service, databasemanagement of de financiële afhandeling van uw orders, alle activiteiten worden bij E•Ways onder 1 dak uitgevoerd. Het distributiecentrum heeft een uitgebreid machinepark.
Onderhoud aan de machines wordt uitgevoerd door de eigen technische dienst en Kleverpark Techniek.

Al meer dan 10 jaar is Kleverpark hierbij een betrouwbare partner gebleken.
Met kennis van zaken,  zeer flexibel inzet en groot verantwoordelijkheidsgevoel stijgen de monteurs boven de concurrentie uit.
Kleverpark Techniek is voor ons dé partij om ons machinepark in conditie te houden.

Gabe Woudstra

Hoofd Technische Dienst

E-ways Fulfilment Center

Al heel wat jaren is Kleverpark Techniek voor ons het bedrijf die technisch gezien de productie bij ons op gang houd. Ondanks dat de afvulmachine al wat ouder is weten zij altijd met een passende oplossing of onderdelen de problemen op te lossen. Eerder werd deze service van ver weg gehaald maar wij zijn blij dat wij deze service en kennis nu “om de hoek” kunnen halen.

Samengevat voor ons is het team van Kleverpark: klantvriendelijk, zo nodig snel, betrouwbaar en niet te duur.

HEIDA BOERENZUIVEL B.V.
Lelystad
W. Meure
Algemeen ManagerKleverpark Techniek.

Geweldig bedrijf. Eerlijk, betrouwbaar, snel en kwalitatief zeer goed!

Mijn ervaring is dat Kleverpark staat voor haar techniek. Afspraken worden nagekomen, wat een vertrouwd gevoel geeft. ’s Morgens gebeld met een storing, en dezelfde dag is er nog iemand die de storing adequaat oplost.

Ook als iets niet kan, bijvoorbeeld omdat onderdelen niet op tijd binnen zijn, wordt even een berichtje gegeven. Waar maak je dat nog mee….super!

Rob Vrolijk,
Vestigingsmanager,
IMpact Dronten.We sell everything around music, film and books world-wide.
In use is a machine type 9000-18. This becomes from the Kleverpark Techniek - team and they supplies in the best way.

Jens Dellbrügger
dispatch director/conductor of the central storage depot
JPCAls je iets doet moet je het goed doen.

Dit is van toepassing op de dames en heren van Kleverpark Techniek.
Geen consessies in de kwaliteit en dat alles voor een billijke prijs.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat men bereid is tot het uiterste te gaan om tot een goede oplossing te komen.

Kleverpark techniek is een adres die ik een ieder van harte aanraad als men op zoek is naar een goede verpakkings- of sealoplossing waarbij een goed technisch inzicht en een correcte after-sales centraal staat.

DGA Binderij J. Makk&Zn.
Joska Makk

Een van onze grotere opdrachtgevers kwam met de vraag of wij het omwisseltraject van een van hun producten wilden verzorgen. Deze producten bestonden uit een doosje met het formaat van 220 x 160 x 20 mm. Dit doosje diende samen met een gepersonaliseerde brief en een oplegvel met stansgat in glasheldere folie ingeseald en gekrompen te worden. De totale oplage was 400.000 en het wekelijks te verwerken aantal minimaal 50.000. Daarbij was een specifieke vraag of wij tijdens het proces zeer flexibel met de planning om konden gaan.

Om dit te realiseren hebben wij de hulp van Kleverpark Techniek ingeroepen. Zij hebben ons uitvoerig geadviseerd en uiteindelijk zijn wij op een van hun HugoBeck sealstraten uitgekomen. Speciaal voor dit doel is deze machine omgebouwd en aangepast voor dit project.

Door de specialistische kennis en oplossend denkvermogen van Kleverpark Techniek zijn wij in staat geweest om aan alle wensen van onze opdrachtgever te voldoen. Met de aangepaste machine hebben wij zonder problemen wekelijks het grote volume weg kunnen werken en is de opdracht na vele verschuivingen tot een goed einde gekomen.

Inmiddels verricht de machine, na enige kleine aanpassingen, onze dagelijkse sealwerkzaamheden.

Mailing Service Amersfoort b.v.
Rob Hermkens
Kleverpark Techniek is al jaar en dag ons vaste contact voor technische vraagstukken.
Hierbij zijn voor The Packing Factory drie zaken van direct belang:

- Advies bij technische verpakkingsvraagstukken.
- Aanpassing van verpakkingsmachines en verpakkingslijnen.
- Storingsdienst – zowel telefonisch als ter plaatse.


Kleverpark Techniek benadert de zaken vanuit een bedrijfseconomisch perspectief .
Oplossingen zijn altijd te vinden, maar passen de geboden oplossingen binnen de budgettaire mogelijkheden van het te verpakken product.
Deze benadering zorgt er voor dat wij scherp en adequaat kunnen reageren op veranderingen in de verpakkingsmarkt.


Dit aangevuld met een uitstekende storingsdienst welke er tot op heden altijd in is geslaagd om verpakkingslijnen met een minimum aan tijdverlies operationeel te krijgen maakt van Kleverpark Techniek een waardevolle partner in verpakkingsland.

Arjan Kwakernaak
The Packing Factory B.V.
De producten en diensten die wij sinds 2007 van de firma Kleverpark Techniek bv. hebben worden naar tevredenheid geleverd.

P de Witte
Teamleider TD
Suikerspecialiteitenfabriek Puttershoek
Sinds enkele jaren doet Wecovi naar volle tevredenheid zaken met Kleverpark Techniek BV.

Kleverpark beschikt over een grote mate van vakkennis, beschikt over een courante gebruikte machine voorraad en heeft een grote
verscheidenheid aan materialen op voorraad.

Telefonisch is Kleverpark goed bereikbaar en bij problemen aan de machine(s) is men snel ter plekke om het probleem te verhelpen.
Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.

Hans Paul Visscher, Algemeen Directeur
Henry Koers, Productiechef
WECOVI BV.
Kleverpark Techniek heeft ons zeer goed geholpen met technische ondersteuning en service. De innovatie afdeling van HATO BV was op zoek naar een geschikte krimptunnel voor een buis armatuur.
Daar het een relatief lange glasbuis betrof hadden wij specifieke eisen; dit bleek geen enkel probleem voor Kleverpark Techniek.


Ze zijn zeer service gericht en klantvriendelijk voor een juiste prijs! Er werd met ons mee gedacht en kregen advies over het juist instellen van de krimptunnel. In de toekomst zullen wij geen moment aarzelen om de kennis, kunde en service van Kleverpark Techniek te raadplegen.


“HATO BV – Agricultural Lighting”


In common : revisions , repairing , maintenance and modifications on almost every brand/manufacturer and every type of shrink tunnel and packaging machine .


Over the years our technical skills have grown about almost every brand you see on this specialized market.
We work on brands as Hugo Beck , Pester , Desco , Koch, Kallfass, System Packaging machines but also, for example, the disipline of cartoning etc.

Next to our "hurry-up service" at the customers' production- plant, overhauling of the machinery we purchased has become a major activity .


So the machines we are finished with, are ready for a second life.